Pretraživanje
Povratak na početnu stranicu

O agenciji

"NEPROM" d.o.o. smještena je u Ravnoj Gori, u ulici I.G.Kovačića 263. Obrađujemo sve segmente nekretnina od stambenih, poslovnih i turističkih, kao i građevinske terene i objekte drugih namjena. Usluga Agencije "Neprom" podrazumjeva cjelokupnu uslugu za kupca i prodavatelja, od prvog kontakta, razgledavanja nekretnina, savjeta, provjere stanja nekretnine u zemljišnim knjigama, zaključivanja kupoprodajnog ugovora, prebacivanje korisničkih usluga električne energije, otkupa i slično na ime novog vlasnika, te uknjižbu novog vlasnika u zemljišnim knjigama. U praksi se pokazalo da je kupovina nekretnine bez angažiranja agencije najskuplja kupovina, i to najčešće zbog nemogućnosti pravovremene provjere zemljišno-knjižnog stanja nekretnine. U našoj ponudi imamo nekretnine na području Gorskog Kotara.

Obratite nam se sa povjerenjem!

NEPROM d.o.o. upisan je u Registar posrednika u prometu nekretnina u Republici Hrvatskoj.
Vlasnik Agencije NEPROM je Stjepan Podobnik, upisan je u Imenik agenata posredovanja u prometu nekretnina u Republici Hrvatskoj rješenjem Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva KLASA:UP/l-330-01/17-01/56, URBROJ:526-05-01-01-01/2-17-2

Disclaimer
Podaci i informacije koje Neprom nekretnine objavljuju na stranicama http://www.neprom.com smatraju se točno i pouzdano prenesenima. Međutim, Neprom nekretnine ne jamči za istinitost bilo kojeg podatka ili informacije pohranjenih na ovim stranicama ukoliko i kada su preuzeti iz nekog drugog izvora. Podaci i informacije objavljeni na stranicama http://www.neprom.com ne smiju se smatrati temeljem za donošenje značajnih osobnih, financijskih ili poslovnih odluka, te se Neprom nekretnine ograđuje od bilo kakve odgovornosti za eventualnu materijalnu i nematerijalnu štetu ili gubitke koji bi mogli nastati njihovim korištenjem.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti te anonimizirane statistike pristupa. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.